" Nagyon jó azoknak, akik látják, amit olvasnak. Persze a film is jó, csak éppen nem a te szereplőd játszik benne, hanem amilyet a rendező gondol. A könyvben az a legjobb, hogy te vagy a rendező."

2011. április 29., péntek

Maggie Stiefvater- Shiver

"She loved all of the wolves behind her house, but she loved one of them most of all.
And this one loved her back. He loved her back so hard that even the things that weren't special about her became special: the way she tapped her pencil on her teeth, the off-key songs she sang in the shower, how when she kissed him he knew it meant forever."
Ezt a könyvet is csak ajánlani tudom mindenkinek,főleg azoknak,akik szeretik a romantikus történeteket.Ez a másik kedvenc könyvem,már az első két oldalnál beleszerettem.A történet egy lányról szól és az ő félig farkas félig ember szerelméről.Ketten küzdenek a hideg tél ellen.De vajon sikerül nekik? A fiú télen farkas,melegben ember.Sam mindent megtesz azért,hogy ember maradhasson.Sikerül neki a lehetetlen? 

Nekem nagyon tetszett ez a farkasos sztori,és a karakterek is.A nézőpontok váltakoznak,egyik fejezetben Sam beszél,aztán Grace nézőpontjából láthatjuk az eseményeket.A történet hihető,izgalmas és romantikus.Nekem kedvencem Sam karaktere.Imádom,hogy félénk és nagyon édes,és persze a sárga szemeit is imádom :D Örök romantikusoknak kötelező. :))
Szerintem ez a könyv is megérdemli a 10/10 pontot.


 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szia! Köszönöm, hogy hozzászólsz a bejegyzésemhez. Kérlek ne káromkodj, ne szidj senkit, ezenkívül nyugodtan kibökheted mi nyomja a szived :) További szép napot!