" Nagyon jó azoknak, akik látják, amit olvasnak. Persze a film is jó, csak éppen nem a te szereplőd játszik benne, hanem amilyet a rendező gondol. A könyvben az a legjobb, hogy te vagy a rendező."

2011. június 14., kedd

Jessica Day George - Éjféli bál

"Galen Werner, you may choose one of my daughters to be your bride, and when I die, you shall sit beside her as co-ruler of Westfallin."
"Your Majesty.... I - I don't know - "
Rose felt her knees shaking. Did he not love her after all?
"Psst, Galen?" Pansy tugged on his arm. Galen leaned down. "If Rose doesn't want you," the little girl whispered loudly, "you can marry me."Én beleszerettem a borítóba.Tudom,lehet unalmas,hogy mindig így kezdem,de imádom a szép borítókat,ez pedig gyönyörű...Annyira,hogy amikor megkaptam,el akartam kezdeni olvasni,de kb 10 percig csak a borítót bámultam...Nagyon tetszik az a ruha (:
Gondolom mindenki ismeri a 12 hercegnő történetét,akiket egy átok sújt,miszerint 3 naponta éjfélkor táncolniuk kell a Kőbezárt királynak egészen hajnalig.Nekem anyukám mesélte mindig,és Barbie mese is készült belőle.Imádtam ezt a könyvet,mert egy kicsit visszavitt a gyerekkoromba,amikor délutánonként hallgattam anyutól ezt a mesét.Ami leginkább tetszett a könyvben az a meseszerűség.(Meg a főszereplő srác,aki tud kötni!! :D ) Imádtam,ahogy szép sorban állnak össze a puzzle darabkák és végül persze happy end lesz,mint minden normális mesében :)
Ha valaki azért nem akarja elolvasni,mert "áh úgyis ismerem a történetet" annak üzenem,hogy nem teljesen ugyanaz,legalábbis én nem így ismertem a mesét...A vége felé még izgultam is xDD
Nekem ez a könyv 10/10 pontot ér,egyszerűen csodálatos.Jó volt egy délutánra újra kisgyereknek lenni (:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szia! Köszönöm, hogy hozzászólsz a bejegyzésemhez. Kérlek ne káromkodj, ne szidj senkit, ezenkívül nyugodtan kibökheted mi nyomja a szived :) További szép napot!