" Nagyon jó azoknak, akik látják, amit olvasnak. Persze a film is jó, csak éppen nem a te szereplőd játszik benne, hanem amilyet a rendező gondol. A könyvben az a legjobb, hogy te vagy a rendező."

2012. január 2., hétfő

Becca Fitzpatrick - Crescendo“Being with you never felt wrong. It's the one thing I did right. You're the one thing I did right.”

Alig vártam a Csitt Csitt folytatását,amit karácsonykor kaptam meg.Nem volt túl nagy meglepi,mert az ajándék kívánságlistám első helyére írtam nagy betűkkel így szinte biztos voltam benne,hogy valaki megveszi nekem xD A borítója most is gyönyörű és ezennel bejelentem,hogy új kedvecem született xD Nalini Singh visszacsúszott a második helyre... A történet engem az első 5 percben beszippantott és addig olvastam,amíg úgy nem éreztem,hogy a szemem kezd kifolyni...Végre egy olyan könyv,ami izgalmas is és a főszereplő pár között lehet érezni,hogy tényleg szeretik egymást...Már az első részben is imádtam azt,hogy szinte szikrák pattogtak a könyv lapjairól,amikor róluk olvastam.A történet fordulatos,én egyáltalán nem tudtam volna kitalálni a végét. ( Nora apjának gyilkosára is más tippem volt,na meg a fekete kézre is...) Én imádom ezt a könyvet,számomra 10ből 20 pont :P Mindenkinek ajánlom,szerintem nincs olyan lány aki ezt a könyvet ne szeretné ;) Én ahogy befejeztem,nem bírtam várni...Meg kell mondjam,engem borzalmasan idegesítenek a függővégek,úgyhogy már olvasom is a harmadik részt :))


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szia! Köszönöm, hogy hozzászólsz a bejegyzésemhez. Kérlek ne káromkodj, ne szidj senkit, ezenkívül nyugodtan kibökheted mi nyomja a szived :) További szép napot!