" Nagyon jó azoknak, akik látják, amit olvasnak. Persze a film is jó, csak éppen nem a te szereplőd játszik benne, hanem amilyet a rendező gondol. A könyvben az a legjobb, hogy te vagy a rendező."

2011. december 20., kedd

Nalini Singh - Vonzódás

Sascha Duncan mentál. Mint fajának minden képviselőre, ő is különleges mentális képességekkel rendelkezik és minden érzelmet, érzést száműzött az életéből. Sascha azonban más, mint népe többi tagja, és ezt a hibáját rejtegetnie kell. Lucas Hunter alakváltó. Egyszerre ember és leopárd; az ösztönei, érzelmei és falkája iránti szeretet vezérli. A két faj eddig békében élt egymás mellett, most azonban háború fenyeget: egy mentál sorozatgyilkos szedi áldozatait az alakváltó nők között. Lucas meg akarja találni a tettest, és ehhez Saschán keresztül szeretné megismerni az ellenség féltve őrzött titkait.  

Ezt már az új Kindle-n olvastam,mára már beleszerettem ebbe a csodálatos kis kütyübe :D
Szóval: Mint minden könyvet,amit Nalini ír,ezt is imádtam.Mióta elolvastam,még a macskámra sem tudok ugyanúgy nézni xD Állandóan eszembe jutnak az alakváltók...Azt tudni kell,hogy imádom a macskákat,legyen az tigris vagy házimacska,nekem mindegy.Különösen örültem,hogy végre nem vámpírokról olvasok...Engem néhány oldal után beszippantott ez a világ,és addig nem is tettem le a könyvet,amíg ki nem olvastam. Számomra max pont :D ( rögtön másnap elkezdtem olvasni a második részét...)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szia! Köszönöm, hogy hozzászólsz a bejegyzésemhez. Kérlek ne káromkodj, ne szidj senkit, ezenkívül nyugodtan kibökheted mi nyomja a szived :) További szép napot!