" Nagyon jó azoknak, akik látják, amit olvasnak. Persze a film is jó, csak éppen nem a te szereplőd játszik benne, hanem amilyet a rendező gondol. A könyvben az a legjobb, hogy te vagy a rendező."

2011. június 14., kedd

Jessica Day George - Éjféli bál

"Galen Werner, you may choose one of my daughters to be your bride, and when I die, you shall sit beside her as co-ruler of Westfallin."
"Your Majesty.... I - I don't know - "
Rose felt her knees shaking. Did he not love her after all?
"Psst, Galen?" Pansy tugged on his arm. Galen leaned down. "If Rose doesn't want you," the little girl whispered loudly, "you can marry me."



Én beleszerettem a borítóba.Tudom,lehet unalmas,hogy mindig így kezdem,de imádom a szép borítókat,ez pedig gyönyörű...Annyira,hogy amikor megkaptam,el akartam kezdeni olvasni,de kb 10 percig csak a borítót bámultam...Nagyon tetszik az a ruha (:
Gondolom mindenki ismeri a 12 hercegnő történetét,akiket egy átok sújt,miszerint 3 naponta éjfélkor táncolniuk kell a Kőbezárt királynak egészen hajnalig.Nekem anyukám mesélte mindig,és Barbie mese is készült belőle.Imádtam ezt a könyvet,mert egy kicsit visszavitt a gyerekkoromba,amikor délutánonként hallgattam anyutól ezt a mesét.Ami leginkább tetszett a könyvben az a meseszerűség.(Meg a főszereplő srác,aki tud kötni!! :D ) Imádtam,ahogy szép sorban állnak össze a puzzle darabkák és végül persze happy end lesz,mint minden normális mesében :)
Ha valaki azért nem akarja elolvasni,mert "áh úgyis ismerem a történetet" annak üzenem,hogy nem teljesen ugyanaz,legalábbis én nem így ismertem a mesét...A vége felé még izgultam is xDD
Nekem ez a könyv 10/10 pontot ér,egyszerűen csodálatos.Jó volt egy délutánra újra kisgyereknek lenni (:

Nalini Singh - Angyalcsók

"We die...... We die together. That's the deal."                           "A nagysikerű Angyali vadász sorozat 2. része! A vámpírvadász, Elena Deveraux álma valóra vált: angyallá változott - de időre van még szüksége, hogy megerősödjön és szárnyra kaphasson. Pedig éppen ideje nincs: gyorsan fel kell készülnie a legrosszabbakra. Lijuan, a legősibb arkangyal, aki már a halálon is uralkodni akar, rettenetes meglepetést készít elő a lány számára. Rejtélyes bűncselekmények jelzik: valaki ki akarja használni, hogy az arkangyalok között megbomlott a hatalmi egyensúly- a felderítéshez is szükség lenne Elena vadász képességeire. A lányt nem csak saját gyengesége bosszantja: azt sem tűrheti, hogy bárki irányítsa őt - lenyűgöző és veszélyes arkangyal szerelme, Raphael azonban már túlságosan hozzászokott az uralkodáshoz. Szerelmük megkérdőjelezhetetlen, de a gyakorlatban halálos is lehet."

Alig vártam,hogy végre elkezdhessem olvasni a sorozat második részét,ami egyáltalán nem okozott csalódást.Először is : a borító szerintem gyönyörű.A történet romantikus és vannak benne izgalmas részek is.Megmondom őszintén,jobban örültem volna,ha kicsivel kevesebb a szex,itt még több mint az első részben.De maga a történet annyira megfogott,hogy szemethunytam a sok szexjelenet felett.Elvégre is ez egy felnőtt könyv... A vége nem nagyon tetszett,én nem éreztem,hogy ez egy könyv befejezése lett volna,de lehet,hogy ezzel csak én vagyok így...A lényeg,hogy imádtam a könyvet,nekem ez 10/9 pontot ér,-1 a túl sok szex miatt.

Ui.: Imádom Illium karakterét,ő a kedvencem...Titeket nem fogott meg benne valami? Imádom a kék szárnyát meg a haját,meg úgy mindent xDD